Kim’s Tattoo Paradise Privacy verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Kim’s Tattoo Paradise
Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld.
Kim’s Tattoo Paradise

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop je persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar je gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen je gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al je rechten met betrekking tot je gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

1. Kim’s Tattoo Paradise

2. Doel gegevens

3. Ontvangers

4. Opslag periode

5. Beveiliging

6. Je rechten

6. Plichten

1. Kim’s Tattoo Paradise

Bij Kim’s Tattoo Paradise kun je terecht voor een Tattoo, Piercing of Permanente MakeUp
Er zijn situaties waarin je gegevens door Kim’s Tattoo Paradise verzameld worden.
Het is daarom goed dat je weet wat daarmee gedaan wordt en hoe jij je wensen rondom deze gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt betreffende het gebruik van je gegevens door Kim’s Tattoo Paradise, neem dan gerust contact op.

E-mail: info@kimstattooparadise.nl Tel: 038-333 0303


2. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Kim’s Tattoo Paradise. Deze worden hieronder toegelicht.
A. Contact gegevens
Je naam, telefoonnummer en emailadres zullen verzameld worden als je contact opneemt met Kim’s Tattoo Paradise, telefonisch of via websites.
Er wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens om contact te kunnen onderhouden over een Tattoo, Piercing of Permanente MakeUp. Alle gegevens worden alleen verwerkt met je uitdrukkelijke toestemming.
B. Statistieken websites
De websites van Kim’s Tattoo Paradise verzamelen je gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Webilizer. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan je persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je websitebezoek of de pagina’s die je bezoekt.


3. Ontvangers

De gegevens die Kim’s Tattoo Paradise via de websites ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
* De websites en back-ups van de websites worden gehost bij PSI Webhosting. Gegevens die jij achterlaat op de websites van Kim’s Tattoo Paradise zijn op de servers van PSI Webhosting opgeslagen.
* De e-mail van Kim’s Tattoo Paradise wordt gehost bij PSI Webhosting. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van PSI Webhosting.


4. Opslag periode

Je gegevens worden voor langere tijd bewaard door Kim’s Tattoo Paradise, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.
A. Contact gegevens
Op het moment dat je contact opneemt met Kim’s Tattoo Paradise via mail, dan worden die gegevens die je meestuurt, zoals je naam, emailadres en/of telefoonnummer, opgeslagen op de mailserver. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard.
B. Statistieken websites
De gegevens die Webilizer op de websites verzameld zijn anonieme, dus niet verbonden aan je naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Webilizer.


5. Beveiliging

Er worden van je persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.
Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De website software wordt regelmatig vervangen door de nieuwste versie om eventuele beveiligingsrisico’s te vermijden.
De persoonsgegevens die door Kim’s Tattoo Paradise worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
De apparaten die je gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en worden beveiligd door een firewall en up to date virus beveiliging. Het aantal, dat toegang hebben tot je gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.


6. Je rechten

A. Recht op inzage
Je hebt het recht om te allen tijde je gegevens op te vragen die bij Kim’s Tattoo Paradise vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Kim’s Tattoo Paradise. Je krijgt dan een overzicht van je gegevens.
B. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Kim’s Tattoo Paradise
C. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Kim’s Tattoo Paradise vastgelegd zijn? Dan hebt je het recht op het laten wissen van je gegevens.
D. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vind dat Kim’s Tattoo Paradise niet op de juiste manier met je gegevens omgaat.
Dit kan via deze link.


7. Plichten

De gegevens die gevraagd zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze gegevens niet worden aangeleverd, kan Kim’s Tattoo Paradise de betreffende dienst niet aanbieden.
Je gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Kim’s Tattoo Paradise behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Kim’s Tattoo Paradise dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Kim’s Tattoo Paradise te beschermen.
Daarbij trachten wij altijd je recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.
Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

E-mail: info@kimstattooparadise.nl Tel: 038-333 0303